Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Nieuw-West 2021

Niet haalbaar

Stemmen

0
0
0
0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 55 van de 40.

Status

Dit plan is niet haalbaar, zie hieronder voor toelichting

Klimspeeltuin Nieuw-west

Door: Gebruiker verwijderd
21 juni 2021
Buurtbudget Nieuw-West | 20 oktober 2021, 13:48

Dit plan is niet haalbaar omdat het te kostbaar is en te veel tijd kost om een nieuwe klimspeeltuin aan te leggen. De ingeschatte kosten (€200.000) liggen boven het maximum budget voor buurtbudget de Aker, Sloten en Nieuw-Sloten, en het plan zou niet binnen een jaar kunnen worden uitgevoerd.

Ik wil graag een nieuwe speeltuin voor oudere kinderen. De meeste speeltuinen zijn voor kleine kinderen en niet iedereen vind dat even leuk.

Ik wil een verbeterde klimspeeltuin in mijn wijk de Aker. Er zijn daar weinig speeltuinen en dat wil ik veranderen. Ik wil mijn plan graag uitvoeren alleen daar heb ik wel de hulp van de gemeente bij nodig. Dit plan is goed voor de buurt en iedereen kan er dan spelen. Deze speeltuin wil een beetje in de lucht dus op 2 meter hoog. Dat is voor de waaghalzen heel leuk, want dan kunnen ze ook in de buurt dingen doen op hoogte en niet alleen in pretparken en speciale klimparcours voor geld maar gratis. Voor de veiligheid wil ik hekjes om de palen van de speel attributen. En ik wil ladders als je niet meer wilt dus dan kan je er makkelijk af. De klimspeeltuin bestaat uit een kabelbaan, een touwtunnel, een klimrek, een balanceertouw en bewegende dingen om over heen te lopen en naar de overkant te komen. En een glijbaan.


Argumenten

Argumenten voor

Gebruiker verwijderd | 23 juni 2021 13:11

Dat vind ik een geweldig idee! Zelf woon ik niet in de aker, maar als ik daar soms ben valt het mij inderdaad op dat er heel weinig speeltuinen staan. En het is ook heel leuk dat het voor oudere kinderen is. Ik hoop dat dit idee gekozen wordt.

Reageren


Gebruiker verwijderd | 22 juni 2021 20:17

Leuk idee, zeker met het klimmen

Reageren


Gebruiker verwijderd | 23 juni 2021 11:48

Wat een leuk idee! Naar mijn idee zijn er veel te weinig leuke en uitdagende speeltuinen in de Aker. Vooral voor de wat oudere kinderen. Hopelijk gaat de gemeente hiermee aan de slag!

Reageren


Gebruiker verwijderd | 23 juni 2021 13:16

Ik ben voor want, je kan heel veel verschillende dingen doen en dat houd een speeltijd leuk.

Reageren


Gebruiker verwijderd | 22 juni 2021 19:58

Ik ga elknweekend naar een ander stadsdeel omdat mijn kinderen van 6 en 9 hier gesn leuke speeltuin hebben
(Bijvoorbeeld sarphatipark)

Reageren


Gebruiker verwijderd | 23 juni 2021 13:23

Want er is helemaal niks leuks om te doen buiten voor oudere kinderen waardoor ze veel te veel binnnen zitten op hun telefoon ipv lekker buiten te kunnen spelen

Reageren


Gebruiker verwijderd | 24 juni 2021 18:55

Uitstekend idee, zeker voor oudere kinderen

Reageren


Argumenten tegen

Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte




Geef mij een nieuwe code

Annuleren