Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Nieuw-West 2021

Haalbaar

Stemmen

0
0
0
0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 190 van de 40.

Status

Dit plan is haalbaar en door naar de stemfase

Vernieuwing speeltuin Teylerplein

Door: Gebruiker verwijderd
27 juni 2021

De speeltuin is een prachtige grote ruimte,die een centrale plek inneemt voor de kinderen.Na30jaar de speeltuin is dringend aan vernieuwing.

De buurt Oostoever in Slotervaart is de afgelopen jaren sterk verjongd. Veel gezinnen met jonge kinderen zijn er komen wonen. Het is er rustig en groen en dat maakt het een prachtige plek om te wonen. De speeltuin op het Teylerplein is de centrale ontmoetingsplek voor de kinderen. De speeltuin maakt echter al jaren een verloederde indruk. Gras schiet op tussen de stenen, afval zwerft langs en in slecht onderhouden struikgewas en boomwortels hebben veel klinkers ontwricht, waardoor het voor (kleine) kinderen valgevaar oplevert. Het is, kortom, tijd voor een opknapbeurt. De speeltuin is ruim en heeft veel potentie. Het is zonde dat dit niet wordt benut.

Argumenten

Argumenten voor

Gebruiker verwijderd | 28 juni 2021 17:01

Er wonen zoveel kinderen in de buurt en het is een centrale ontmoetingsplek voor kinderen in de buurt. Daarnaast maken BSOs ook regelmatig gebruik van de speeltuin. Helemaal eens om deze speeltuin te vernieuwen!

Reageren


Gebruiker verwijderd | 28 juni 2021 17:23

Deze speeltuin is ruim maar biedt weinig plezier.
Een leuker klimrek, betere bestrating voor bijv skaten, mooie bankjes waar ook de bewoners van de ouderen woningen lekker kunnen zitten.

Reageren


Gebruiker verwijderd | 28 juni 2021 17:18

Er moet een plaats zijn die veilig en schoon is voor kinderen.

Reageren


Gebruiker verwijderd | 28 juni 2021 19:52

Het zou mooi zijn als de uitrusting voor de kinderen wordt vernieuwd en als het plein ook plaats biedt aan een paar picknicktafels voor de buren om te socializen

Reageren


Gebruiker verwijderd | 28 juni 2021 20:03

Deze speeltuin kan zeker een oppepper gebruiken, het is nu slecht onderhouden. Ruimte is daarnaast matig benut. Hier kan zoveel meer van gemaakt worden!

Reageren


Gebruiker verwijderd | 28 juni 2021 19:47

De speeltuin kan inderdaad wat gevarieerder ingericht worden zodat er voor kinderen van verschillende leeftijden plezier en uitdaging te beleven valt.

Reageren


Gebruiker verwijderd | 28 juni 2021 19:57

Ik ben voor het vernieuwen, dat heeft ons buurt nodig! De kinderen zullen het allemaal geweldig vinden!

Reageren


Gebruiker verwijderd | 28 juni 2021 20:16

Als oma kom ik iedere week vanuit Friesland op mijn twee kleinkinderen (4 en 1)  passen die in de Singerstraat  wonen, en kom dus vaak in de speeltuin, en tref daar andere oma’s, met verschillende nationaliteiten. De speeltuin is daarmee een verbindende factor voor de buurt.


Reageren


Gebruiker verwijderd | 28 juni 2021 20:29

Helemaal eens om Teylerplein speeltuin te renoveren. Ik kom regelmatig langs met mijn kinderen daar spelen.

Reageren


Gebruiker verwijderd | 29 juni 2021 06:54

Er zou zoveel meer mogelijk zijn dan er nu is. Iets met een waterpomp en zand zou het al zoveel leuker maken. En houten picknicktafels

Reageren


Gebruiker verwijderd | 1 juli 2021 19:08

Ik ben voor vernieuwing. Misschien ook leuk om er een tafeltennistafel te plaatsen. Dat wordt zeker gewaardeerd door de buurt.

Reageren


Gebruiker verwijderd | 1 juli 2021 17:07

Ik ben voor vernieuwing, de kleinkinderen spelen er graag. Maar oma vindt het er niet uit zien, jammer dat het zo verwaarloosd is.

Reageren


Gebruiker verwijderd | 1 juli 2021 17:25

Mooie ruimte, maar het ziet er niet uit. Zou fantastisch zijn als er nieuwe speeltoestellen geplaatst worden. Kom er vaak met de kinderen

Reageren


Gebruiker verwijderd | 1 juli 2021 20:22

Super veel plek voor een mooie speeltuin . Er wonen veel kinderen in de burt er mist een ontmoetingsplek in de buurt . Misschien een speeltuin met een pierenbadje ?

Reageren


Gebruiker verwijderd | 1 juli 2021 20:48

Er zou veel meer uit de grote van het plein gehaald kunnen worden

Reageren


Gebruiker verwijderd | 3 juli 2021 06:34

Kinderen spelen daar graag.
Van alle leeftijden.
Ontmoetingsplek voor iedereen uit de buurt

Reageren


Gebruiker verwijderd | 7 juli 2021 20:54

This playground is heavily frequented by many kids in the neighborhood. It is however old, outdated and much of the space wasted and useless. It currently lacks inspiration and would be amazing to see it transformed.

Reageren


Gebruiker verwijderd | 10 juli 2021 15:13

Er is meer dan genoeg ruimte om er een geweldige speeltuin van te maken. Eenzelfde speeltuin als de nieuwe speeltuin die in het Sarphatipark is gemaakt zou hier niet misstaan. Er wonen zoveel kinderen in de buurt die er graag gebruik van willen maken. Voorkom echter wel dat het een hangplek voor pubers gaat worden, want dat is het plein in het verleden ook geweest. En maak het hufterproof!

Reageren


Gebruiker verwijderd | 12 juli 2021 16:08

Speelterrein heeft veel potentie als het opgeknapt wordt. Schommels niet weghalen :)

Reageren


Argumenten tegen

Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren