Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Nieuw-West

Terug naar overzicht
Je kunt dit plan nu liken

Stemmen

laden...
0
0
0
0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 43 van de 40.

Status

Like dit plan om te laten zien dat je dit belangrijk vindt voor jouw buurt!

LHBTIQ+ Jongeren Bijeenkomsten

Door: John van Vugt
1 juli 2022

Groepen waar LHBTIQ+ Jongeren samen kunnen komen.

Voor Wie:
De kringen Amsterdam is een gezellgheidsvereniging die al meer dan 70 jaar bestaat. Wij zijn een non-profit organisatie die zicht richt op de LHBTIQ gemeenschap. Mijn naam is John van Vugt en ik ben de Jongeren Coordinator. Doelgroep jongeren van 18-35 jaar. (daarvoor verwijzen wij door naar ASV-gay)

Wat:

De kringen is al jaren actief in Nederland maar door de corona crisis is de jongeren doelgroep een beetje van ons los geraakt. We merken momenteel dat er wel veel aanmeldingen zijn maar dat deze meer ontstaan uit het oog van eenzaamheid en niet meer vanuit het punt ik wil verder mensen leren kennen. Via deze manier willen wij mensen uit West (maar mogelijk ook uit andere delen uit Amsterdam op een laagdrempelige manier in contact komen met de kringen. Dit help LHBTIQ mensen elkaar te vinden.

Hoe gaan wij dit doen:
Enerzijds via de website van de kringen (https://dekringen.nl/de-filmkring-amsterdam/). Hopelijk kunnen wij via een van de Amsterdam kranten ook wat extra aandacht krijgen door hierin gepubliceerd te worden. Maar reclame bij de filmhallen gaan we ook nog als optie bekijken en eventueel willen we graag flyers in LHBTIQ vriendelijke locaties neerleggen.

Argumenten

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren