Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Nieuw-West 2023

Stemmen

0
0
0
0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 6 van de 40.

Status

Een "Dialoogbankje" in Stadspark Osdorp

Door: Buurtbudget Nieuw-West
24 mei 2023

Een bankje waar buurtbewoners ideeën kunnen uitwisselen en verbindingen met andere buurtbewoners kunnen opbouwen.

Planindiener: Akke -
Het dialoogbankje wordt een ontmoetingsplaats waar bewoners van alle leeftijden en achtergronden kunnen samenkomen om hun gedachten en ideeën te delen. Het bankje zal worden geplaatst op een plek die uitnodigt tot dialoog, zodat mensen gemakkelijk kunnen plaatsnemen en zich openstellen voor interessante gesprekken.

Het dialoogbankje wordt niet alleen een plek om te zitten, maar een levendig podium voor het uitwisselen van ideeën, het begrijpen van verschillende perspectieven en het opbouwen van verbindingen tussen buurtbewoners. Het is een plek waar men kan luisteren, leren en inspireren, en waar nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan.

Met dit buurtbudget-plan hoop ik de steun te krijgen van medebewoners en de gemeente om het dialoogbankje te realiseren. Samen kunnen we een bijzondere plek creëren in Stadspark Osdorp waar betekenisvolle gesprekken worden gevoerd en de onderlinge banden in onze buurt worden versterkt. Laten we samen bouwen aan een gemeenschap waarin iedereen gehoord wordt en waar dialoog een waardevolle bron van verbondenheid is.


Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten voor

Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte




Geef mij een nieuwe code

Annuleren